De Luna vol evitar "duplicar competències"

La nova delegada del govern espanyol a Catalunya fa seu el lema de Mas i reclama "fer més amb menys"
"Juro complir fidelment les obligacions del càrrec de delegada del govern a Catalunya amb lleialtat al Rei i guardant i fent guardar la Constitució com a norma fonamental de l'Estat". Amb aquestes paraules, Maria de los Llanos de Luna s'ha convertit en la nova cara visible de l'executiu de Mariano Rajoy en terres catalanes.

En el seu primer discurs, que ha fet en castellà i català, ha destacat que entre les seves funcions dóna una especial importància a la de "coordinar les institucions de l'Estat amb la Generalitat i l'administració local". "Això és bàsic per millorar l'eficiència del servei públic", ha sentenciat De Luna, tot apuntant que aquesta tasca de col·laboració ha de "partir del respecte mutu a les competències del marc legal i de voluntat inequívoca d'entendre's".

"Buscar entendre's i tenir ponts ajuda a multiplicar els resultats", ha considerat la nova delegada del govern espanyol, que ha assegurat que ella defensa "una administració única, que no vol dir una única administració". En aquest sentit, ha detallat que treballarà per "no duplicar ni triplicar competències" i per procurar "el desenvolupament amb eficàcia de les competències de cada administració amb austeritat i eficiència".

De Luna es fa seu el “fer més amb menys”

Precisament d'estalvi i de "transparència" de les institucions ha parlat també De Luna. I és que per la nova delegada, és essencial que els polítics s'esforcin en fer més clares i transparents les institucions. "han de ser el principi rector de totes les reformes" ha dit, tot apuntant que d'aquesta manera es pot "recuperar" la confiança dels ciutadans en l'administració pública i els que s'hi dediquen.

A més, ha fet una crida a reduir costos i despeses, així com estructures innecessàries. En aquest sentit, ha volgut fer seu el "lema" que en diverses ocasions ha fet servir Artur Mas. "S'ha de fer més amb menys", ha repetit Maria de los Llanos de Luna, que ha remarcat que aquesta proclama "no ha de ser només paraules".
Comentaris
Bauma fa 4 Anys
Ella o pensa i o intentara, però al inrevés del que dieu.
el nom fa 4 Anys
Fantastic, que comenci per suprimir el carrec colonial de delegat del govern. Anim de Luna, dona exemple.
josep barceló fa 4 Anys
Mira, encara dormiré més tranquil...
Domènec fa 4 Anys
Ja és hora home! Suposo que la de Luna Llanops no pendrà possessió del seu càrrec, per, tal com diu, evitar duplicitats. Enhorabona espanyols! Una despesa/nosa menys que tenim que suportar.
Linda fa 4 Anys
Que comenci per autoeliminar-se.
Vicenç Ramoneda fa 4 Anys
"De Luna vol evitar "duplicar competències" Ja era hora! La "delegación del govierno" fora.
Isidora Camps fa 4 Anys
Doncs mira, posats a eliminar duplicitats, primer plegui vostè, i tot el demés que està duplicat, com Cultura, Interior, Sanitat, Parlament Espanyol, etc, etc, perquè tot això, ja ho gestionem nosaltres; comenci a predicar amb l´exemple

envia el comentari

Un estudi confirma que ja hi ha més gent dedicada al coaching que persones que ho necessitin
Un truc per augmentar el plaer durant el sexe
Nanos Blanc del Coster 2015: Perfum de les muntanyes de Prades