Josep Salart, guanya una estada al balneari Vichy Catalan

Només dos dels 44 participants van encertar l’empat a dos
Josep Salart ha estat el guanyador del sorteig  d’una nit a pensió complerta per a dues persones al Balneari de Vichy Catalán a Caldes de Malavella. Una estada que es complementa amb un programa Activa, que inclou servei de piscina termal, sauna a vapor, inhalació de Vichy Catalán i un quiromassatge parcial.

Dels quaranta-quatre participants d’aquesta porra, només dos van encertar l’empat a dos, resultat del partit entre el Barça i el Madrid que ahir vam poder veure al Camp Nou i que classifica els blaugranes per la semi-finals de la Copa del Rei. El diari es posarà en contacte amb el guanyador. Gràcies a tots els lectors que han participat.
Comentaris
JOSEP SALART fa 5 Anys
Moltes gràcies. Escric quasi cada dia el meu comentari amb un nom inventat ( com el d'una boina). Ho gaudiré pensant amb tots els lectors i comentaristes companys anónims i també amb els participants de la porra. No soc cap apassionat del fútbol, ni en sé ni papa, però m'ha alegrat molt que, precisament el Barça, eliminés el madrit pudrit. VISCA L'ESTAT CATALÀ ¡¡

envia el comentari