Llanos de Luna, nova delegada del govern a Catalunya

Deixarà de ser diputada al Parlament i la substituirà Sònia Esplugas
El Consell de Ministres ha nomenat avui María de Llanos de Luna nova delegada del govern espanyol a Catalunya, segons ha anunciat la vicepresidenta de l'executiu de Mariano Rajoy, Soraya Saenz de Santamaría. Llanos de Luna és actualment diputada i portaveu adjunta del PPC al Parlament, i deixarà el seu escó en favor de Sònia Esplugas.

Nascuda a Sevilla el 3 de març de 1960, és llicenciada en Dret per la Universitat de Múrcia i funcionària del Cos Superior de Tècnics de l'Administració de la Seguretat Social. Ha estat subdelegada del Govern a Barcelona entre 2003 i 2004, subdirectora de l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Barcelona, entre d'altres càrrecs.

En les seves intervencions en el Parlament s’ha destacat per fer ús continuat del castellà en les seves intervencions i per defensar el bilingüisme. Forma part de la junta directiva del PP i és vicesecretaria sectorial del partit a Barcelona.
Comentaris
Ot. fa 5 Anys
Llanos de Luna y cierra España !!! Quines cagarades que recull Catalunya !
el nom fa 5 Anys
És curiós que tots aquests que defensen el "bilingüismo" siguin sempre monolingües castellans.
Pitarra reagrupat fa 5 Anys
Parlar SEMPRE en espanyol al Parlament de Catalunya NO és defensar cap mena de bilingüisme: És tocar els webs.
el nom fa 5 Anys
Perque dieu que defensa el bilinguisme si sempre parla en espanyol? Que sap parlar el catala o no? Potser caldria referir-se a ella com a Ambaixadora o com es feia a Roma Proconsul d'Espanya a Catalunya
cartanya fa 5 Anys
Mira per on; aquell pal d`escombra que sortia amb la Camacho, ja li han donat feina, no es estrany que la política atregui, a tantes mosques, per que ni ha merda per tothom.

envia el comentari