X-Men primera generació | Matthew Vaughn |

La guerra entre la Germandat de Magneto i els X-men del Professor X
Abans que Charles Xavier i Erik Lensherr prenguessin els noms de Professor X i Magneto, eren dos joves descobrint els seus poders per primera vegada. Abans que fossin arxienemics, van ser els amics més avinguts, treballant junts amb altres mutants (alguns familiars, altres nous) per aturar l'amenaça més gran que el món mai hagi conegut. En aquell procés, una fissura es va obrir entre ells, la qual originar l'eterna guerra entre la Germandat de Magneto i els X-Men del Professor X.

Un elegant, interessant i digne començament per a una saga tan popular. És el millor que es pot dir de 'X-Men: Primera generació', la preqüela de la lucrativa franquícia basada en els mutants de Marvel. Això ... i que Michael Fassbender fa una feina colossal.
Comentaris

envia el comentari